Nu grät jag igen!

Alleman, idag har jag varit hos naprapaten. Och förutom en massa knäckningar (idag var det mest gnuggningar och tryckningar och ruskningar) körde han en halvtimmes EFT. Jag tror det hette så.
Jag har inte tillräckligt bra koll på exakt vad det är än, men det handlar om att psykisk smärta lägger sig som blockeringar i kroppen och åsamkar fysisk smärta. Typ.
- Jag tyckte att det här bara var massa flum, börjar han berätta, men nu när jag använder mig av metoden tar jag tillbaka alla mina fördomar. Det är den absolut säkraste metoden för att nå resultat för att ta bort smärta, 90 procent av fallen blir botade av mina patienter.
Jahapp, tänkte jag, då kör vi då.
Först frågade han om jag trodde att jag var särskilt ledsen för någon speciell sak.
- Nä, svarade jag, jag är mest ledsen lite hela tiden.
- Okej, berätta på vilket sätt du är ledsen.
Och så gjorde jag det.
- Kan du komma på någon sak i ditt liv som har gjort dig riktigt sårad någon gång, frågade han
- Ja, sa jag, och började berätta.
Jag hann med en och en halv mening, sen störtgrät jag. Då skulle jag sluta prata och så tryckte han på akupunkturpunkter samtidigt som han liksom berättade mina tankar (som han trodde att de gick) och jag skulle bara andas lugnt och ta in känslorna.
Plötsligt kände jag en ilskarp smärta i ryggen och i nacken, på exakt de ställena där bäcken och kotor är åt helvete sneda.
Han fortsatte att prata, men då med positiva tankar i stället för de negativa, typ "trots att jag inte förstår varför jag blev utstött av mina vänner förstår jag att de gjorde det för att de kände konkurrens. Trots att jag inte förstår vad jag gör fel och att det har åsamkat mig smärta, älskar jag och förstår mig själv".
Så slutade jag gråta, började prata och berätta igen, hann säga typ femton ord innan jag grät hejdlöst igen. Vi fortsatte så i en halvtimme.
Nu ska jag googla detta fenomen, för det är, by far, det mest storartade jag har varit med om. Totalflummigt, men plötsligt såg jag så mycket av hur mina egna underliggande sårade känslor har styrt mig.
Satans också. Spännande grejer händer på Långholmsgatan grabbar!

Kommentarer
Postat av: martin b

Min tjej, Det var bland det mes spännade jag läst. Jag vill veta mera!!!

2009-09-16 @ 15:19:49
Postat av: Chippe

Jag visste inte att det hette EFT, bra då ska jag googla det. Sen såg jag din förklaring högre upp i bloggen, och det är ju störthäftigt. Gråt du min skatt, det gjorde du nästan aldrig som barn så du har många tårar kvar innan du är uppe på en standardnivå för 23-åringar. Kramar

2009-09-23 @ 13:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0