Trött

Jag har haft huvudvärk en vecka nu. Tror inte det är normalt. Ska ta upp det med nappen i morgon.

Känns väldigt konstigt att vara utan arbete om en vecka, bara konstigt. Kommer vara tomt. Om någon har några heta jobbtips så är det bara att ringa!

Får börja kolla runt efter bra kurser att läsa till våren i värsta fall. Kom igen nu ekonomin, upp med dig så att vi kan få jobb igen!


Kommentarer
Postat av: Storasyster K

Hej!

Du kanske skulle kunna tenta av sjukgymnast eller napprapat helt utan att ens ha öppnat boken. Du fick tyvärr en trasig kropp, men en det öppnade också dörren för en enorm kunskap om kroppen. Man måste ju ta de gratispuckar som kommer, även om de bangar till en i huvudet så att man ej kan stå upp.

2009-09-07 @ 10:18:29
Postat av: Storasyster K

Det kanske är som med skolan, jag tror att det hade varit bra att köra några tentor för att avdramatisera det hela. Det kanske är bra att bli arbetslös så att du kan avdramatisera det? Och sedan se tillbaka på det när du är känd journalist, och prata om det som om på den gamla goda tiden när du var i verkligheten och häslade på...

Kolla upp det där med huvudvärken, och kanske även den där sjukdommen fibriomyalgi (vet ej hur det stavas). Man blir ju orolig när du har ont hela tiden!!! Kram

2009-09-08 @ 11:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0