Söndagen i en nötskal

Igår hade jag och O en dejtdag. Först hade vi tänkt åka till havet, på utflykt, men trots alla mina böner var det inte lika fint väder som på lördagen.

Det fick bli fjärilshuset istället.

Väl framm kom jag på att jag faktistk tycker riktigt illa om saker som flyger. Saker som inte har någon tydlig riktning, utan som flaxar lite hit och dit.

Som fjärilar gör.

Får lite äckelrysningar bara jag tänker på dem. Nä, inte mintt favoritstället kanske, men huden mådde fantastiskt bra av den varma och fuktiga luften.

Sen åkte vi till Sickla för att försöka hitta några bra möbler till vår balkong. Märkte att vi inte hade exakt samma målbild. O vill ha bekvämt och rela-la-laxat, jag vill ha snyggt och petit. Så vi kom hem tomhänta. Inte helt, jag köpte lite kläder...

Pizza till middag, första pizzan sen i december. Återigen blev jag påmind om varför jag inte äter pizza. Min mage kan inte hantera det. Får så ont att det inte ens är skoj.

Vad som heller inte är skoj är detta klassiska aprilväder. Vaknar 07.15 och det snöar. Inte okej. Grävde inte fram vinterskorna i ren protest, fick bli converse hela vägen till bilen. Och så tomt det var i stan. Inte en kotte eller bil. Skeppsbron: tom. Strandvägen: tom. Redaktionen: tom.

Hoppas det händer något kul snart...

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Jag är hemma. Det är kul ;P Nää men snön smälter snart! Jag är inte ens orolig! Vår igen till på lördag. Tveklöst!

2010-04-05 @ 13:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0