Sista dagen på jobbet

I går kväll jobbade jag min näst sista dag på Radiosporten. Det kändes väldigt sorgligt, slutet på en epok.

Gick genom hangaren och tänkte att detta är näst sista gången jag går här, på väg mot snurrdörrarna som jag är så rädd för. Det är näst sista gången jag hälsar på vakten (man måste ALLTID hälsa på vakten) och näst sista gången jag tar hissen fast jag bara ska två trappor upp.

Jag börjar på Radiosporten i februari 2008. Den första månaden hade jag träningsvärk efter varje arbetspass för att jag hade spänt mig så hårt av stressen. I maj det året gjorde jag min första vikariemånad dagtid. Det sammanföll med att vi skulle skriva c-uppsats i skolan. Jag skrev min c-uppsats på sex dagar, det vill säga de tre helger jag var ledig från jobbet. Min c-uppsats handlade om klamydia, men trots detta extremt intressanta ämne satt jag och byggde OS-sajt för glatta livet.

OS-sajten blev grym, c-uppsatsen blev godkänd. Som tur var.

Det var samma sommar jag tvingades lära mig allt jag inte ville veta om fälttävlan och speedway. Samma sommar Susanna Kallur hoppade in i häcken i stället för över och samma sommar som Jajje stod bakom mig och skrek: ut med skiten, ut med skiten, ut med skiten Giertta! när jag försökte skriva något intressant om fjärilssim.

Nä, jag kan inte skriva något skojigt och lustifikt om just det här ämnet. Det känns faktiskt bara sorgligt att sluta. Sorgligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0