Snart smart

Det är en ytterst effektiv tisdag som jag nu kan lägga bakom mig. Efter middagslagning, lägenhetsdammsugning och undanplockning gav jag mig i kast med att sy ett case till min yogamatta. Vilket jag gjorde, med bravur, trots att det blev för långt.

Det gick på en timme och vips var klockan läggdags och jag hann inte sy på några handtag. Men jag har gjort en dragsko i alla fall. Tänk vad det går undan när man väl bestämt sig.

Jag läser just nu en reportagesamling av Niklas Orrenius, Sydsvenskan, och den är så ruggigt bra att jag nästan glömt bort att kliva av och på t-banan denna vecka.

En artikel handlar om Pär Ström som 2008 skrev en bok och debatterade kraftigt om det faktum att "feministernas synsätt har fått råda så pass länge i Sverige" att män blivit eftersatta och underskattade. Typ.

Jag ska skriva mer om detta när jag inte blir arg varje gång jag tänker på det. För jag blir så jävla förbannad. Nä. Snart får ni läsa något intelligent i denna fråga. Snart.


Kommentarer
Postat av: Chippe

Jag tycker Orreniusboken var skitbra. Och den där iditoten Ström hade behövt dissas av din storasyster K; hon är bra på sånt!!

2010-12-09 @ 10:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0