Dumma dumma folk

Hela dagen har varit lite snurrig på grund av att mitt huvud antagligen inte fått tillräckligt med syre eftersom jag inte kan röra det ordentligt.

Det och att jag ätit några värktabletter. Snurrigt.

Röda linjen var död idag och hemvägen var kaos. Bara kaos. Två bussar åkte förbi fullpackade och jag kunde inte tränga mig på för jag ville att någon skulle stöta till mig och min dumma nacke.

Men det fick mig återigen att tänka på hur extremt mycket jag hatar människor i kollektivtrafik. En tiondel av dem är normala, som ber om ursäkt, har ögonkontakt och ser till att inte vara för egoistiska. Men resten...

Idioter hela bunten. Hur svårt är det att inte gå in i mig, jag är inte så stor och står väldigt sällan i vägen. Och om jag nu råkar göra det, säg ursäkta så att jag får en chans att flytta min sargade kroppshydda åt sidan. Nej, det verkar vara för svårt. Det mest väluppfostrade jag hörde idag var "tut-tut".

Tut-tut. Två små låtsasord som fick min hjärna att koka. Ännu mer än Ipren. Tur för dem att jag inte kan lyfta armarna riktigt högt för att strypa dem. Som sagt, idioter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0