Gamla pics

Var på en riktig kalaskonsert igår, Mika på Annexet. Vilken pipa han har! E sa helt rätt: Om man skulle festa med någon artist skulle det helt klart vara Mika.

Har suttit och laddat in bilder från min kamera nu och passat på att kolla igenom alla gamla album på datorn. Jag säger bara oj. Vad mycket man hunnit fota fast man alltid glömmer kameran.

Roligast är att se den stora skillnaden mellan sommar-kompisar och vinter-kompisar. Inte att jag byter vänner beroende på årstider, mer att vi på sommaren ser så fräscha och snygga ut allihopa, men på vintern sitter det små vita spöken och dricker öl lite lagom skabbigt. Sommarbilderna ser bara ascoola ut.

Jag har också lyckats ändra frisyr ungefär var fjärde album. Från blond page till kortklippt till platinablont till mörkhårigt och tillbaka till någon slags slafspage.

Idag ska jag hämta syskonbarn på dagis. Hoppas de känner igen mig, var ett tag sen nu. Får kanske ta och klä ut mig till prinsessa så att jag inte skrämmer dem, det har fungerat förut.

Kommentarer
Postat av: Elin

jag tycker ändå att mina vintrar under gymnasiet var bäst. känns som om vi var närmast då ;)

2010-03-20 @ 03:00:49
Postat av: chippe

Kan man få se lite av de där gamla bilderna?

2010-03-22 @ 09:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0