Trött Lovisa - Pigg Elin

Jag struntar i vad SMHI säger, det känns som höst nu!

I morse pratade jag och O om att det är väldigt troligt att Stjärnflottan (the Starfleet) eller Independence day-rymdskeppet kommer att välja Nytorps gärde eller Skogskyrkogården att landa på om de skulle komma till Sverige.

Från vårt kök har vi en bra utsikt över skogen och Nypan, och alltså kommer vi sitta på första parkett när vi blir invanderade. Vi kommer att vara de som bor i en bil ute i öknen och bländas av de stora strålkastarna på skeppens undersida, som säger "Now that's a big problem" och andra putslustiga saker som ingen hör för vrålet från tusenhästarsmotorerna som byggts i en fjärran galax dränker precis allt.

Det pratade vi om i morse.

När jag huttrande stod och väntade på tåget på väg in till jobbet kom det en tjej i gymnasieåldern och ställde sig bredvid mig.

Hon åt en isglass, Piggelin för att vara exakt.

Först tänkte jag att hon var galen. Sen att hon var knäpp. Och till slut var jag tvungen att gå därifrån för att jag rös så fasligt av knastrandet när hon tuggade sig igenom isen.

Jag gillar inte när man tuggar i isglass, eller isbitar heller för den delen.

Så hur kallt jag än tycker att det är, finns det alltså människor som äter Piggelin klockan åtta på morgonen. Rymdvarelsernas tid är här hörni...



     

Kommentarer
Postat av: chippe

Hade hon på sig tunna kläder också, som linne och shorts? Själv har jag kjol, pants, mockastövlar, kavaj och skinnjacka...skulle aldrig äta isglass idag!!

2010-09-03 @ 13:15:54
Postat av: Sydney

88:an hadde man kunna forsta, men piggelin..usch och fy..



hoppas att helgen var jatteroligt..



glass till frukost ar inte sa fel, faktiskt..

2010-09-06 @ 00:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0