Mörker

I lördags firade jag och O att vi varit tillsammans i sju år och sju dagar.

Jag bakade scones till frukost, sen spelade vi badminton och jag kickade O:s ass och så käkade vi ohyggliga mängder mat på Marie Leveau på kvällen. Och drack mojitos.

Väldigt mycket av mitt och O:s mys kretsar kring mat av olika slag. När han frågar vad jag helst av allt vill göra svarar jag nästan alltid att jag vill äta något gott. Oavsett om det är wok eller kladdkaka. Mat gör mig glad.

I somras och i början av hösten var jag ju väldigt inne på ayurveda-kost, men i och med att det blivit mörkt ute har jag blivit sämre och särme på att hålla det. Tror att jag försöker trösta min trötta själ med att inte lägga energi på något förutom att andas och leva.

Men i stället försöker jag gå ut och gå mitt på dagen så ofta jag kan, för att liksom jämna ut det. För när jag tänker på att blötlägga mungbönor och hitta på något skoj att laga av det så slår hjärnan av. Det får vänta till våren.

Som så mycket annat.

Kommentarer
Postat av: chippe

Låter kjlokt att skippa mungobönor. Verkar inte gott alls. Ekller, det kanske är gott, jag har bara fördomar. Men skönt att slippa lägga dem i blöt. Alltså.

2011-12-09 @ 12:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0