Do I dare?

Oj oj oj. Jag tror jag är på väg att falla för den senaste träningsflugan.

Jag känner att jag måste variera min träning lite mer, inte bara styrketräna, springa och yoga. Så jag tänkte att jag skulle prova på... ZUMBA.

Men på mitt gym finns det ju inga pass, så jag tänkte köra på O:s kinect. Det verkar skoj, med lite dans och tjo och tjim. Nackdelen: jag kommer att stå ensam i mitt vardagsrum och det känns antagligen extremt löjligt. Kanske får jag med mig O. Men antagligen inte. En annan nackdel: den otroligt störande tv-shopreklamen som gått i över ett år, men xumbans grundare och ett gäng människor i salsabyxor och sexpack som svänger sina spraytanfärgade lurviga i neonljus. Jäkligt störig reklam.  

Har läst på en del om zumba och kan heller inte riktigt bestämma mig för om jag tycker det verkar bra eller dåligt. Äsch, jag provar. Det kan väl inte gå sämre än dåligt och i värsta fall säljer jag spelet för en 50-lapp på Blocket.

Let's get ready to Zumba!


Kommentarer
Postat av: martin b

Hej

H testade ett pass som gick på Dieselverkstaden, sickla. Nu har hon bestämt sig för att ev köpa DVD grejen. Om O kan kopiera så kan ni få åka med!!

2011-02-28 @ 13:25:48
Postat av: Chippe

Jag kör zumba på jobbet (nä ljuger, har gjort det en gång)tyckte det var för rörigt, för många steg och stilar för mig.

2011-03-01 @ 17:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0