So can it go

Fyra år av högskolestudier och Lovisas nya yrke är... tv-sminkös.

Så kan det gå.

För övrigt har jag ätit en till påse med anansringar nu. Är helt matt i kroppen av blodsockerfall, yisch. Oavsett om det är godis eller chips, så är det ju 360 kalorier per 100 g (en påse är 90), så jag har precis fått i mig ungefär en tredjedel av mitt dagliga behov via ananasringar. Inte helt smart tänkt Giertta!

I går när jag stod och borstade tänderna i vårt soldränkta badrum slog det mig: jag är 25 år nu. Jag har varit det i en månad, men det var inte förrän igår som det sjönk in. Jag är 25. Jag är inte ung eller liten längre, jag är en helt legitim vuxen.

Först blev jag lite rädd. Sen blev jag bara glad. 25 är en ypperlig ålder inbillar jag mig. Nu kan jag få tänka på de stora frågorna precis hur mycket jag vill utan att jag är pretto eller oroar mig i onödan. För i och med att mina ålder skriker mogen är det okej att faktiskt bry sig och svettas lite på riktigt. Och inte låtsas att man är chill med allt.

Är hur som helst obeskrivligt glad för att alla som kom på festen i lördags var där. Vill bara gosa upp dem i kuddrummet hela bunten. Japp.


Kommentarer
Postat av: Sydney

Inte svettas och stressa over framtiden..OK

min kompis lisa sa sa har...



You know who would be really good to deal with this, Future Lisa, so why let Current Lisa stress over it when Future Lisa will deal with it much better.



So I'm gonna apply this to myself as well. I will let Future Maria deal with it, and let Current Maria just chill :-).

2011-02-07 @ 23:01:31
Postat av: chippe

Hur lyckades du utbilda dig till TV-sminkös så där snabbt? 25 år är absolut vuxet. Jag är det omvända och kan stundtals känna mig vuxen, men med ett stort inslag av barnslighet. Det är ganska ok.

2011-02-08 @ 09:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0