Jorå men de blir bra teslut

När det är såhär ruggigt väder som det har varit de senaste dagarna kan jag inte göra annat än att tänka på hösten. Och då pirrar det genast till i magen, för det kommer bli en otroligt spännande höst för mig. Det känns helt omöjligt att inte fantisera om allt jag vill skriva, om hur klasskompisarna och lärarna är, vad jag kommer att få lära mig.

Oro oro, min ständiga melodi.

Undrar just vad det ska bli av mig egentligen. När jag blir stor. Om jag blir något alls, eller om jag fortsätter att vara en tydlig karaktär med ett ofokuserat liv. Eller snarare en suddig ram runtomkring allting. Tänker att jag inte kommer kunna säga "När jag var ung trodde jag att jag skulle bli..." för jag vet inte vad jag tror att jag kommer bli.

Jo, jag tror att jag kommer bli arbetslös. Jag tror att jag kommer bli fattig och leva på mina bättre förmedlade släktingar och vänner. Jag tror att jag kommer få det svårt. Men förhoppningsvis roligt för det mesta. 

Kanske ska jag ta sommaren som en startsträcka för ett år då jag ska ha energi nog för att lära mig nya saker, vara kreativ och samtidigt försöka starta upp någon slags frilansbana.

Jag säger som Björn Kjellman på skånska: Kan geå!


Kommentarer
Postat av: martin b

Du har så mycket framför dig. Med drivet du har i dig när du mår bra så kommer det gå bra. Jag kan inte lova rikedom. Men glädje och en bra liv tror jag hänger ihop med hur du känner dig. Du har så mycket i dig!!!!

2011-07-06 @ 09:35:38
Postat av: chippe

Det kommer gå bra gumman, du har energin och livsglädjen, den försätter bergen som eventuellt reses framför dig.

2011-07-11 @ 13:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0