En helt normal 25-åring

Jaha, men vad gör alla andra 25-åringar på fredagkvällar då?

Sitter inte de också och äter middag framför K Special som handlar om schlagerfestivalens historia? Går de inte också in och torkar av en bänk som står vid sovrumsfönstret och är helt gul av pollen för att de sovit med öppet fönster för många nätter?

Sätter de inte också sig och betalar 52 kronor för en klocka de köpt på Tradera för att klockan de fick i julklapp och älskade gått av på mitten? Skrattar de inte också lite rått åt sin pojkvän som är två meter lång och kryper runt under skrivbordet och försöker dra ut rätt sladdar?

Har de inte också en konversation som avslutas med "Ägget ska med" med sin sambo som packar för en vistelse på Sveriges största ö? Försöker de inte också slluta skratta åt den långa skäggiga karln som tassar runt och rullar kablar, skakar maracasar och blåser i flöjter samtidigt som han försöker klura ut hur han ska packa ner de tre syntharna, fyra högtalarna med tillhörande stativ, munspel, elgitarrer, mickar och varma kläder i en kartong och en resväska som ska hämtas av en stor lastbil i morgon?

Om de inte gör det: Vilka konstiga 25-åringar de är då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0