Livet livet livet leeeker

Jag gick på yogan i måndags. Det var helt enkelt underbart. Jag kunde andas ordentligt och tog det lite lugnare än vanligt.

Det såg tydligen skarpt och bra ut allting för efter vi var klara kom yogaläraren fram till mig och sa att jag skulle påminna henne om att köra huvudstående med mig nästa vecka.
- Då kan jag förbereda dig på att jag hatar att vara upp och ner, replikerade jag.

Men hon bara log saligt och vandrade iväg.

Jaha. Upp och ner hörni. Det är inte min grej. Tycker jag är duktig som klarar av att göra brygga utan att skrika av fasa. Jag har ingen kontroll över min kropp när huvudet är felvänt. Så är det bara. Men, spännande ska det bli.

Just nu läser jag boken "Eat, pray, love" av Elizabeth Gilbert. Har sett filmen, med Julia Roberts i huvudrollen, men boken slår filmen med längder av en eller flera hästar. Framförallt blir jag helt förtrollar av alla yoga- och meditationstips. I helgen ska jag prova något som ayurvedadoktorn kallade för "meditation of lighting lamp". Som jag översätter med tända-lampan-meditation. Den ska man göra för ökad kunskap och ro, typ. 

Ser fram emot det så det pirrar. 

För övrigt är det väldigt bra att åka från Kärrtorp till St Eriksplan varje morgon, det går supersnabbt, 20 min, och jag har en sjuhelsikes lång morgon på mig att göra precis allt eftersom jag inte börjar förrän kl 9.30. Jag som är van vid att gå upp 5.45 är så pigg när jag går upp en timme senare att det nästan gör ont i ögonen.

Ja, så är det.

Snart ska jag dessutom gå hem från Eurosport och skriva om en trollkarl. Som ska ta gift. Det ni!

Kommentarer
Postat av: chippe

ser mycket fram emot att få läsa fortsättningen av din fantasy-berättelse!! nästa år eller så!!

2011-09-08 @ 14:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0