Perfekt kväll

Men vilken jäkla försommar det blivit plötsligt!

Igår när jag kom hem från jobbet hade O gjort sommarmiddag som vi åt på balkongen. Första balkongmiddagen - check!

Sen snörde vi på oss löpardojorna, för jag hade lovat O att köra joggintervaller med honom i skogen. Det började bra med fem minuters uppvärmningsjogg och eftersom det skiljer 30 centimeter mellan oss så fick ingen springa i "perfekt" tempo. Och det är ju toppen för kroppen, att inte vara bekväm!

När det var dags för första spurten sprang vi rakt in i en nykläckt myggsvärm, jag svalde ett litet kryp och fick inte ut det på två minuter. Men vi fortsatte springa lika galda i hågen ändå.

Intervallerna såg ut ungefär så här: Jogga i 2-3 minuter, spurta 30 sekunder, gå/jogga i 2 minuter, spurta 45 sekunder, gå/jogga i 2-3 minuter, spurta 20 sekunder. Osv osv osv.

Vi tog oss 5,6 km på 32 minuter, klart godkänt!

När vi kom hem gjorde jag en återhämtningsdryck på färska jordgubbar, frysta hallon, en skvätt havrechokladmjölk, laktosfri mellanmjölk, proteinpulver med vaniljsmak och gojibär. Tjong så blev vi pigga efter en minut och några klunkar. Perfekt.

Om det är något som jag ofta glömmer bort att jag älskar så är det de här tomma, oplanerade försommarkvällarna. Det luktar gott, alla fönster och dörrar står öppna för att vår lägenhet är universums varmaste, min allergitablett slutar verka men det gör inget att det kliar.

Nu, klippa ljud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0