Gulle-Björken

Häromdagen kom en så underbar nyhet. Den underbara, fantastiska, sprudlande, magnifika, charmerande, intelligenta, förträffliga, makalösa och gulliga Jan Björklund (fp) höll ett litet anförande i egenskap av partiledare, nu bör Sverige byta försvarstaktik! Japp, förklarade Björkis, som jag så kärleksfullt brukar kalla honom, om Ryssland tar Gotland då kan vi kyssa Svea rike adjö. Han sa faktiskt så! Inte ordagrant, men nästan.

Och allt jag såg framför mig var ryska soldater i pälsmössor som står på steniga stränder och tjoar: Hurra, vi har tagit raukarna. Och uppe vid ringmmuren står det svenska försvaret och ojar sig: O nej, o nej, vi har inte tillräckliga brigader för att försvara "våre rauker fraon ruyssjen". Och ryssarna tjoar vidare och sätter kursen mot fastlandet och ska nu ta över hela Sverige. Allt detta kommer ske, tror Gulle-björken, om vi inte satsar mer på försvaret.

Japp.

OM  Ryssland vill ha Sverige, då tar fan Ryssland Sverige, oavsett om vi har några tusen fler fjuniga fjollor i gröna kläder i baracker på landet. Jag skulle vilja viska mjuka förslag i Janne-Björkz snäckformade öra: satsa pengarna på något vettigt, fredsbevarande i stället du barnhatande, pedagognedsättande, informationsförvrängande, peka-med-hela-handen-besatte karl. 

Det skulle jag viska och han skulle lyssna, gå till tandläkaren och fixa gluggen och sen inse att hans parti är liberaler. LIBERALER JANNE!
Slå upp det vettja, så fattar du vad jag menar. 

Kommentarer
Postat av: lillebror

Helt underbart inlägg, älskar det. Roligt och med känsla, klockrent:)

Du borde starta en blogg! Vänta lite...

2009-01-22 @ 07:28:27
Postat av: chippe

Håller helt med, mycket bra!!

2009-02-04 @ 09:37:42
URL: http://www.aftonbladet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0