Sista stegräknardagen

I dag är sista dagen på stegräknartävlingen.

Jag snittar på 18505 steg om dagen. Jag känner mig nöjd, kom på plats 40 av 300.

Vårt lag kom trea, vilket också är himla bra. Det var roligt med en tävling, något som alla kunde prata om. Lite galet i början bara.

Man märker såhär i midsommartider hur extrem väderfixerade vi svenskar är. Åtminstone var tionde minut är det någon som kollat på en ny vädersajt och ropar ut prognoser för fredagen över hela avdelningen.
- Nä vet ni vad hörni, det kommer SPÖregna i skärgården hela dagen.
Sen hör man spridda jävla skit och tur att jag ska vara i Skåne i några sekunder. Fram till att nästa person har sett en ny väderkarta som säger precis tvärt om. Jaja.

Jag ser fram emot en midsommar helt utan krussiduller. Jag slipper äta bara lax och potatis från det traditionella bordet, som alla andra njuter av. Jag får äta haloumi, grillspett med grönsaker och en fransk potatissallad som jag ska göra själv. Och jag får dricka rött vin och rosévin och öl och vatten med skogshallonsmak och dansa och tjoa på icke utsatta tider. And that's what I will do.

När vi var i Frankrike när jag var nio, skulle vi fira midsommar. Första uppdraget var att göra en majstång. Vi bodde på en camping, så pinnar till stommen var inga problem, men det fanns inga blommor, bara sönderbränt gräs.

Kommentarer
Postat av: chippe

Herregud så många steg, det är ju över en mil om dagen????Otroligt!! Du är fantastisk.

2009-06-24 @ 14:44:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0