Antichrist ser läskig ut

Det skriv och pratas mycket om Cannes-festivalen just nu. Och i finanskrisens spår så har fokus åter riktats mot filmerna i stället för mot Hollywood-elitens klädstilar.

Den stora snackisen är ju Lars von Triers Antichrist, och jag såg trailern för den idag. I Cannes blev den utbuad på visningen bland annat för de grova sexscenerna och de onödigt våldsamma bilderna. Eftersom jag såklart inte sett filmen kan jag ju inte uttala mig om det, men von Trier brukar ju göra bra grejer och trailerna är fantastiskt vacker. Men läbbig.

Jag får en stark känsla av att det är en sån film som kommer agera bakgrund för många mardrömmar i framtiden, så som Alien och Hajen gjort för många. Kanske ska man se den tillsammans med många många vänner en solig sommardag, så att man tar bort udden lite.

Ja, jag vet inte. Blev lite sugen att gå på bio bara, det var nog minst ett halvår sen sist. Varför? Kanske är jag snål? Kanske är jag trött på coola ungar som kastar popcorn, pratar, hurrar, visslar och hånglar jävligt högt? Kanske för att filmkillen i Hammarbyhöjden är min kompis? Ja, så kan det nog vara.
Över och ut.


Kommentarer
Postat av: Tulle

Hm... Jag tror att du tänker på Amerikanska biografer, där allt e stökigt å folk kommer in mitt i filmen. Här får man ju knappt skratta utan att folk sparkar i ryggstödet å shhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

2009-05-23 @ 11:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0