Min mössa är en hit

I går efter jobbet mötte jag upp O på wooken.

Det finns bara en wook i vår familj, och det är det till synes skabbiga stället bakom Kulturhuset. Men det är inte skabbigt alls. Det heter Terrys Deli och en av ägarna är vår kompis sen sex (!) år tillbaka.

För ett tag åt vi på wooken minst en gång i veckan. Så i går när jag satt och slevade i mig billig och god fiskwook kände jag plötsligt att någon tittade på oss. När jag vände mig om såg jag vår vän stå och luta sitt huvud i händerna mot bardisken. Han såg trött ut. Han ser alltid trött ut. Men glad.

- Hej mina vänner, sa han.
- Hej, det var länge sen, sa vi.
- Ja, ni måste komma oftare. Hur är det med er, vad jobbar ni med, är ni lyckliga?

På t-banan på väg till ännu en thai (nu kan man inte kalla delit för en thai eftersom vår vän är från Bangladesh och hans kompanjon från Vietnam, men men) stötte vi på en man som hade en Situation Stockholm-tröja, men inga tidningar. Han var lite full och tyckte att min mössa var supersnygg.

- Vikkenjälarötaruhaft, sa han till O.
- Eh, va, svarade O.
- Jo ja sa vikken jäla röta ru haft!
- Med vadå?
- Me bruden här breve föståss. Ja hade stött på na' direkt om jante visste att ja skulle ramla omkull.

Ännu ett bevis på att min nya mössa är en hit. I morgon bitti åker jag till Jönköping. Det är lite läskigt.


Kommentarer
Postat av: martin b

Fialotta lilla. In´t beror re på mössa!! Jag tror hn skulle falla för dig ( eller som det låter för jästa eller destilerade drycker) oavsett huvudbonad. Du är ehlt enkelt snygg å söt.

2010-11-22 @ 08:30:00
Postat av: martin b

Fialotta lilla. In´t beror re på mössa!! Jag tror hn skulle falla för dig ( eller som det låter för jästa eller destilerade drycker) oavsett huvudbonad. Du är ehlt enkelt snygg å söt.

2010-11-22 @ 08:31:18
Postat av: Chippe

Skönheten kommer infirån, och du känenr dig skitsnygg i mössan-då blir du just så skitsnygg som du är hela tiden. Så är det!

2010-11-22 @ 16:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0